Доступність посилання

ТОП новини

Під Одесою водій наїхав на пішоходів, коли втікав від патрульних – поліція


За даними правоохоронців життю потерпілих нічого не загрожує
За даними правоохоронців життю потерпілих нічого не загрожує

Ввечері 9 червня в селі Фонтанка поблизу Одеси водій легковика, тікаючи від патрульних, потрапив у ДТП після чого наїхав на трьох жінок на пішохідному переході, повідомляє Головне управління Національної поліції в області.

За даними правоохоронців життю потерпілих нічого не загрожує.

«У керманича «BMW» відчувається запах алкоголю з ротової порожнини. У нього відібрані біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння. Наразі він перебуває в лікарні», – йдеться у повідомленні.

Слідчі заявляють, що чоловік не мав права керувати автомобілем відповідної категорії, за що вже притягувався до відповідальності. Крім того, раніше він також притягувався до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння та кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Раніше начальник департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький розповів, що в Україні фіксують безпрецедентно високий рівень дорожньо-транспортних пригод через керування транспортним засобом у нетверезому стані. За чотири місяці цього року поліцейські зафіксували майже 50 тисяч випадків керування автомобілем у стані сп’яніння. У минулому році була 151 тисяча матеріалів із зафіксованими фактами керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Нещодавно під варту без права виходу під заставу взяли голову райдержадміністрації у Броварах на Київщині, який, за даними поліції, 26 квітня вчинив ДТП із чотирма постраждалими, перебуваючи в нетверезому стані.

Форум

XS
SM
MD
LG