Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: на Київщині рятувальники загасили пожежу, яка виникла через атаку РФ


Загорання ліквідували о 17:00. Фото ілюстративне
Загорання ліквідували о 17:00. Фото ілюстративне

На Київщині рятувальники загасили пожежу на промисловому обʼєкті, яка виникла через російську атаку.

Як повідомляє пресслужба ДСНС, загорання ліквідували о 17:00, на місці події працювало майже 140 рятувальників та 44 одиниці техніки.

Уночі 7 червня Росія атакувала Україну 5 крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555 та 53 ударними безпілотниками Shahed-131/136. Як повідомили в Повітряних силах ЗСУ,українські військові збили всі ракети та 48 дронів.

Місцева влада повідомила, що «внаслідок повітряної атаки сталася пожежа на одному з промислових об’єктів в області».

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема Дніпропетровщину. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Моніторингова місія з прав людинаоприлюднила дані щодо наслідків російської агресії проти України за попередній місяць. За даними місії, у травні щонайменше 174 цивільні особи були вбиті та 690 поранені в Україні. Це найбільша кількість жертв серед цивільного населення за місяць, зафіксована Моніторинговою місією ООН з прав людини в Україні з червня 2023 року по квітень 2024.

Форум

XS
SM
MD
LG