Доступність посилання

ТОП новини

Унаслідок влучання боєприпасу в магазин на Донеччині загинули жінка та чоловік – ОВА


Наслідки атаки РФ по Покровську на Донеччині, липень 2024 року
Наслідки атаки РФ по Покровську на Донеччині, липень 2024 року

Унаслідок влучання російського боєприпасу в магазин у селі Ясенове Покровського району загинули жінка та чоловік, розповів голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«28 вересня 2024 року, о 10:20, ворог обстріляв с. Ясенове Покровського району. В епіцентрі ураження опинилась цивільна інфраструктура та житлові будинки. Боєприпас поцілив по магазину, внаслідок чого від травм, несумісних з життям, загинули 28-річна продавчиня й чоловік», – повідомив місцевий чиновник.

Крім того, за даними Філашкіна, зазнав осколкових поранень і громадянин віком 41 рік.

«Його доставлено до лікарні. Остаточна кількість постраждалих та тип озброєння встановлюється» – повідомив голова ОВА.

Філашкін додав, що «внаслідок обстрілу пошкоджені 4 приватні будинки, крамниця і 5 автомобілів».

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG