Доступність посилання

ТОП новини

ВМС: у Чорному і Азовському морях 10 російських кораблів, три з яких – носії «Калібрів»


У Чорному та Азовському морях чергують 10 російських кораблів, три з яких є носіями ракет типу «Калібр», кажуть у ВМС ЗСУ
У Чорному та Азовському морях чергують 10 російських кораблів, три з яких є носіями ракет типу «Калібр», кажуть у ВМС ЗСУ

У Чорному та Азовському морях чергують 10 російських кораблів, три з яких є носіями ракет типу «Калібр», йдеться у повідомленні Військово-морських сил ЗСУ.

«В Чорному морі 2 ворожі кораблі, 1 з них є носієм крилатих ракет "Калібр". В Азовському морі 8 ворожих кораблів, 2 з яких є носіями крилатих ракет «Калібр» загальним залпом до 16 ракет», – кажуть у відомстві.

У ВМС ЗСУ розповіли, що «у Середземному морі 2 ворожі кораблі, які є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 24 ракет».

«За добу, в інтересах Росії, прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря – 6 суден, з них 4 продовжили рух у напрямку протоки Босфор; до Азовського моря – 9 суден, з них 6 рухались з протоки Босфор», – підсумували ВМС.

У квітні у ВМС України заявили, що від початку повномасштабної війни Чорноморський флот Росії втратив близько третини своїх кораблів через ураження російських суден під час українських ударів.

У червні представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що Росія ховає великі кораблі і носіїв «Калібрів», але «полювання не має зупинятися».

Форум

XS
SM
MD
LG