Доступність посилання

ТОП новини

Черкаський ТЦК: на подвір’я військовослужбовця кинули вибухівку


За повідомленням, йдеться про військовослужбовця 4 відділу Звенигородського РТЦК та СП
За повідомленням, йдеться про військовослужбовця 4 відділу Звенигородського РТЦК та СП

У Черкаській області стався напад на домоволодіння співробітника місцевого районного територіального центру комплектування – про це повідомив Черкаський ТЦК увечері 31 травня.

За повідомленням, йдеться про військовослужбовця 4 відділу Звенигородського РТЦК та СП.

«30 травня у селищі Катеринопіль невідомими особами було кинуто вибуховий пристрій, який спричинив вибух на подвір’ї будинку сержанта Збройних Сил України. На щастя, члени сім’ї не постраждали. До слова, військослужбовець став на захист України з початком повномасштабної, син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В «Укрінформі» пояснили видачу повістки журналісту Стригуну, який підтвердив надсилання «темників» екскерівництвом

ТЦК додає, що про подію поінформували правоохоронні органи. Поліція області наразі не повідомляла про розслідування публічно.

ТЦК зазначає, що цей випадок стався на тлі «ганебної інформаційної кампанії з метою дискредитації військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки» та Сил оборони:

«Започаткована ворогом ця інформаційно-ментальна агресія буде приречена на поразку лише за умови свідомого, дорослого і відповідального ставлення кожного з нас до інформації, яку ми отримуємо через соціальні мережі і медіа».

Напередодні Чернівецький обласний ТЦК та СП також повідомив про напад на свого співробітника: військовозобов’язаний чоловік застосував проти співробітників центру газовий балончик.

Форум

XS
SM
MD
LG