Доступність посилання

ТОП новини

Росія: влада каже про постраждалих і руйнування через «обстріли» Бєлгородської області


Унаслідок «обстрілів» Бєлгородської області РФ у неділю, 8 вересня, зазнали поранень троє людей, каже російський губернатор В’ячеслав Гладков
Унаслідок «обстрілів» Бєлгородської області РФ у неділю, 8 вересня, зазнали поранень троє людей, каже російський губернатор В’ячеслав Гладков

Унаслідок «обстрілів» Бєлгородської області РФ у неділю, 8 вересня, зазнали поранень троє людей, повідомив російський губернатор В’ячеслав Гладков у телеграмі.

За його словами, над Бєлгородським районом РФ нібито спрацювала система ППО, було збито кілька повітряних цілей. Начебто постраждали жителі села Микільське

«Хлопчика у тяжкому стані з черепно-мозковою травмою та рваною раною лівої гомілки та його брата із закритою черепно-мозковою травмою доставили до обласної клінічної лікарні», – написав Гладков.

Він зазначив, що третій постраждалій медичну допомогу надали на місці.

За даними російського губернатора, «внаслідок влучання снарядів було зруйновано два житлові будинки. Різні пошкодження отримали, у тому числі 4 багатоквартирні будинки, 12 приватних домоволодінь, 2 комерційні об’єкти».

«Осколками посічені автобус та три автомобілі», – стверджує Гладков.

Крім того, в Острогозькому районі Воронезької області, за словами губернатора Олександра Гусєва, продовжують ліквідувати «ландшафтну пожежу, яка виникла разом із детонацією вибухонебезпечних об'єктів після атаки українського безпілотника».

Міноборони України повідомлення влади РФ наразі не коментувало.

Редакція Радіо Свободи не має можливості перевірити ці дані з незалежних джерел.

У прикордонних регіонах Росії регулярно лунають вибухи. Часто російська сторона звинувачує Україну у причетності до цих інцидентів, проте Київ офіційно це не коментує.

Форум

XS
SM
MD
LG