Доступність посилання

ТОП новини

ТЦК Чернівецької області повідомило про напад на військового – чоловік застосував газовий балончик


За даними ТЦК, військовослужбовець отримав хімічні опіки очей та дихальних шляхів
За даними ТЦК, військовослужбовець отримав хімічні опіки очей та дихальних шляхів

На Буковині 31 травня військовозобов’язаний чоловік вчинив напад на працівників Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Постраждав військовий, якого перевели до військкомату після важкого поранення на фронті, повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП.

«В селі Черепківці під час проведення військовослужбовцями територіального центру комплектування та соціальної підтримки заходів із оповіщення військовозобов’язаний цивільний громадянин вчинив напад із застосуванням газового балончика на представників ТЦК та СП. Нападник чинив опір та був затриманий до приїзду представників поліції», – йдеться у дописі.

За даними ТЦК, військовослужбовець отримав хімічні опіки очей та дихальних шляхів.

У повідомленні наголошено, що посадові особи ТЦК та СП, які організовують оповіщення військовозобов’язаних, діють відповідно до чинного законодавства, перешкоджання їхній діяльності матимуть наслідки – порушники нестимуть адміністративну чи кримінальну відповідальність.

Раніше у Києві чоловік із ножем напав на працівників Деснянського Територіального центру комплектування. Нападника затримала поліція, військовослужбовці не постраждали.

Форум

XS
SM
MD
LG