Доступність посилання

ТОП новини

Британські оборонні компанії обговорили із Зеленським посилення підтримки України


Міністр оборони Великій Британії Джон Гілі (л) із українським колегою Рустемом Умєровим, Одеса, 7 липня 2024 року
Міністр оборони Великій Британії Джон Гілі (л) із українським колегою Рустемом Умєровим, Одеса, 7 липня 2024 року

Керівники британських оборонних компаній, включаючи BAE і Babcock, зустрілися в четвер з президентом України Володимиром Зеленським, щоб обговорити необхідність посилення військової підтримки країни.

Зеленський перебував у Британії на саміті Європейського політичного співтовариства (ЄПС), і на зустрічі в Лондоні також були присутні представники Thales, MBDA і KBR, а також британський міністр оборони Джон Гілі та міністр з питань бізнесу Джонатан Рейнольдс.

«Зустрічаючись сьогодні з лідерами галузі, я наголосив, що уряд продовжуватиме працювати в партнерстві з промисловістю та над потребою збільшення промислового виробництва життєво необхідного військового обладнання як для України, так і для наших власних Збройних сил», – заявив Гілі, повідомляє агенція Reuters.

Читайте також: «Активізуємо підтримку України» – новий міністр оборони Великої Британії

Babcock продовжить свій контракт з Міністерством оборони Великобританії на шість місяців для забезпечення технічного обслуговування і ремонту військових транспортних засобів, повідомило британське оборонне відомство.

Президент України Володимир Зеленський прибув 18 липня до Великої Британії, де взяв участь у саміті Європейського політичного співтовариства, створеного після вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року.

Форум

XS
SM
MD
LG