Доступність посилання

ТОП новини

Чоловіку, який підірвав гранату у Броварах, повідомили про підозру – поліція


Чоловіку, який ввечері у суботу, 11 травня, підірвав гранату у Броварах Київської області, повідомили про підозру
Чоловіку, який ввечері у суботу, 11 травня, підірвав гранату у Броварах Київської області, повідомили про підозру

Чоловіку, який ввечері у суботу, 11 травня, підірвав гранату у Броварах Київської області, повідомили про підозру, йдеться у повідомленні Нацполіції.

У відомстві кажуть, що інцидент стався близько 21:00. Поліцейські Броварського управління поліції отримали виклик про хуліганські дії. Коли правоохоронці прибули за вказаною адресою, чоловік кинувся втікати, поліцейський почав його переслідувати, а зловмисник кинув гранату у бік правоохоронця.

Поліціянт і правопорушник перебувають у лікарні, де їм надається медична допомога, уточнили правоохоронці.

«Внаслідок вибуху 37-річний правоохоронець дістав поранення ніг та лівої руки. Загрози його життю і здоровʼю немає. У 37-річного правопорушника травми лівої ноги та обох рук», – зазначили в поліції.

Відомо, що «зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і зберігання наркотичних засобів та на момент вчинення злочину перебував в розшуку».

«Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. За вчинений замах на життя поліцейського передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічного позбавлення волі», – підсумували у відомстві.

У Броварах на Київщині пролунав вибух увечері 11 травня – про це повідомив мер міста Ігор Сапожко у своїх соцмережах. За його словами, вибух стався на бульварі Незалежності.

Раніше в Броварах затримали чоловіка, який, за твердженням Нацполіції, кидався на поліцейських, коли ті прибули через повідомлення про хуліганство, і погрожував їм зброю.

Форум

XS
SM
MD
LG