Доступність посилання

ТОП новини

Удар РФ по Богодухову: загинула людина, число постраждалих зросло


За даними місцевої влади, вранці 27 серпня сили РФ завдали ударів по двох об’єктах інфраструктури у місті Богодухів. Фото ілюстративне
За даними місцевої влади, вранці 27 серпня сили РФ завдали ударів по двох об’єктах інфраструктури у місті Богодухів. Фото ілюстративне

Через російський удар по місту Богодухів на Харківщині загинула людина, ще п’ятеро поранені, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Раніше було відомо про трьох постраждалих.

«Внаслідок обстрілу загинув 72-річний чоловік. 5 людей отримали травми. Серед них двоє неповнолітніх: 17-річна дівчина та 15-річний юнак. Їх та ще 42-річного чоловіка госпіталізували з травмами середнього ступеня», – написав він у телеграмі.

За даними місцевої влади, вранці 27 серпня сили РФ завдали ударів по двох об’єктах інфраструктури у місті Богодухів.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG