Доступність посилання

ТОП новини

Бердянськ: окупаційна влада дозволила рідним поховати вбитих підлітків – голова МВА


Церемонія прощання відбудеться 29 червня в Бердянську
Церемонія прощання відбудеться 29 червня в Бердянську

Окупаційна влада Бердянська дозволила батькам убитих Тіграна Оганнісяна та Миколи Ханганова їх поховати – про це в коментарі Радіо Свобода повідомила керівниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

«Так, батькам дозволили поховати дітей. Хтось із батьків бачив тіла вбитих дітей (не всім дозволили)», – сказала вона.

Як уточнила Галіціна, церемонія відбудеться 29 червня в Бердянську, в храмі святого Миколая: об 11 годині відбудеться прощання з Микитою Хангановим, о 12:00 – із Тіграном Оганнісяном.

Читайте також: Родичі вбитих у Бердянську підлітків перебувають у небезпеці – МВА

Раніше цього місяця стало відомо про загибель в окупованому Бердянську двох підлітків, Тиграна Оганнісяна та Микити Ханганова, яких російська влада звинувачувала у нібито підготовці диверсії на залізниці. У соцмережах Оганнісян встиг оприлюднити відео, у якому говорить: «Двох точно (ідеться про постріли в російських силовиків – ред.). Все, це смерть, пацани, прощайте! Слава Україні!»

Згодом окупаційна влада Бердянська підтвердила інформацію про вбивство 24 червня двох підлітків, яких називає «проукраїнськими терористами». Співзасновниця Медійної ініціативи за права людини, координаторка напрямку «Війна і правосуддя» Ольга Решетилова повідомила, що підлітків убив снайпер.

XS
SM
MD
LG