Доступність посилання

ТОП новини

Нічна атака РФ дронами: на Дніпропетровщині та Харківщині постраждали шестеро людей


На фото - Нікополь на Дніпропетровщині, який регулярно зазнає російських атак
На фото - Нікополь на Дніпропетровщині, який регулярно зазнає російських атак

Через нічну атаку РФ дронами постраждали шестеро людей на Дніпропетровщині та Харківщині, повідомляє місцева влада.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак поінформував, що вночі в Павлоградському районі сили ППО збили 5 безпілотників – постраждали дві людини, є руйнування.

«Пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури. А ще – три приватні будинки. Один з них зайнявся. Пожежу загасили. Постраждали чоловік та жінка. Обоє госпіталізовані в стані середньої тяжкості», – написав він у телеграмі.

Також вночі військові РФ дронами атакували Харківщину. За даними голови ОВА Олега Синєгубова, близько 01:17 сили РФ завдали ударів «Шахедами» по Харкову – постраждали четверо людей, внаслідок попадання уламків горіли двохповерхова офісна та складська будівлі, також будівля шиномонтажу. Синєгубов зазначив, що серед постраждалих є дитина 2010 року народження.

У Повітряних силах ЗСУ повідомляють, що у ніч на 4 травня противник атакував 13 ударними безпілотниками Shahed-131/136 та чотирма зенітними керованими ракетами С-300, усі пуски здійснювались із Бєлгородської області РФ. Сили ППО знищили усі 13 БПЛА у Харківській та Дніпропетровській областях.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG