Доступність посилання

ТОП новини

ВМС уточнили дані щодо удару по складу з безпілотниками в Росії


За даними ВМС, у результаті удару було знищено 120 безпілотників різних видів
За даними ВМС, у результаті удару було знищено 120 безпілотників різних видів

Військово-морські сили ЗСУ уточнили дані щодо знищення складу з безпілотниками та супутньої інфраструктури в Росії 21 червня.

Як повідомляє пресслужба ВМС, у результаті удару було знищено 120 безпілотників різних видів:

  • Shahed-136/«Герань-2» – 20 од.;
  • ударний БПЛА «Ланцет» – 50 од.;
  • розвідувальний БПЛА ZALA – 40 од.;
  • розвідувальний БПЛА SuperCam – 10 од.


У ЗСУ нагадують, що 21 червня у взаємодії зі Службою безпеки України уразили об’єкти військового полігону 726-го навчального центру ППО ( в/ч 33859, Єйськ ) у Краснодарському краї РФ. Цей заклад займається навчанням та підготовкою військовослужбовців для використання БПЛА різних видів, також є загиблі серед інструкторського складу та технічного персоналу з Єлабуги, додають у ВМС.

Український Генштаб 21 червня повідомив, що протягом двох останніх ночей українські сили «успішно уразили» низку об’єктів у Росії й окупованому Криму, зокрема нафтопереробні заводи, радіолокаційні станції, а також місця зберігання дронів «Шахед».

Тоді джерело Радіо Свобода в силових структурах, яке побажало залишитися неназваним, бо не уповноважене офіційно коментувати ситуацію, уточнило, що у Краснодарському краї РФ вибухи сталися на полігоні 167-го навчального центру в Єйську, звідки російські сили запускають по Україні «Шахеди».

Форум

XS
SM
MD
LG