Доступність посилання

ТОП новини

Що намагається сказати Путін? Лукашенко не хоче залишитися під уламками. Фронт, бої | Свобода Live


Лукашенко: «якщо рухне Росія - ми залишимося під уламками»
Лукашенко: «якщо рухне Росія - ми залишимося під уламками»
  • Яка ситуація на фронті: важкі бої, втрати, просування на Сході та Півдні

Керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі Радіо Свобода підтвердив звільнення ділянки поблизу Авдіївки – біля села Веселе.

Щодо Бахмута, то за словами Ганни Маляр українські війська станом на 27 червня у Бахмут не заходили, а наступ по флангах триває 4-й день.

«Під час планування наступальних дій на сході наші військові враховували факт протиріч між «Вагнером» та чинною російською владою», – додала Маляр.

  • Пригожин уже в Мінську, каже Лукашенко. Що далі?

Путін та Лукашенко зустрілися зі своїми силовиками і висловилися про заколот та «вагнерівців». Путін заявив, що Кремль фінансував їх з бюджету. Тим часом Лукашенко стверджує, що Пригожин уже у Мінську: під гарантії безпеки. Перед тим «Білоруський Гаюн» зафіксував його літак.

Також Лукашенко розповів, як домовлявся про завершення бунту із Пригожиним. Під час розповіді перед публікою заговорив і про розвал Росії: «якщо рухне Росія - ми залишимося під уламками».

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

  • ...не бити по Росії під час заколоту. Чому?

СNN пише: союзники нібито просили Україну не бити по Росії під час заколоту. Чи змінилася ситуація на фронті після походу «вагнерівців» на Москву та що відбувається на Таврійському напрямку? Подробиці у Свобода Live

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG