Доступність посилання

ТОП новини

Російську «солянку» із Криму відправляють на Курськ. Скільки загинуло? | Крим.Реалії


У бойових діях на Курському напрямку Росія використовує формування, що дислокуються в Криму. Це 810 окрема бригада морської піхоти із Севастополя та 56 десантно-штурмовий полк із Феодосії.

У відкритих джерелах редакція Крим.Реалії знайшли 41 некролог кримчан, які воювали в російських військах і загинули в Курській області Росії. Факти свідчать, що реальні втрати в цих формуваннях набагато більші: родичі цих російських військових повідомляють про складнощі з евакуацією тіл, багато солдатів вважаються зниклими безвісти, а в Міністерстві оборони Росії хаос із даними про статус військових.
Володимир Путін називає морпіхів 810 бригади «героїчними» і заявляє, що в Курській області вони «діють дуже успішно». Самі російські військові, наприклад, бійці із 382 батальйону 810 бригади скаржаться, що їх відправляють на забій і зазначають, що їхній батальйон «обнулявся» вже не раз. У 56-й дшп скарг ще більше. Здебільшого від родичів. Дружина одного з десантників розповідає, що бійців на два тижні розміщували жити на цвинтарі.

Форум

XS
SM
MD
LG