Доступність посилання

ТОП новини

Десятирічна безпекова угода зі США і Саміт миру: чи допоможе це зупинити війну


15-16 червня у Швейцарії пройде Саміт миру
15-16 червня у Швейцарії пройде Саміт миру
  • Російська армія вночі обстрілювала Україну. У ПОльщі піднімали винищувачі

У ніч на 14 червня Росія завдала ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети різних типів і ударні безпілотники типу Shahed: загалом 14 ракет повітряного, наземного базування й 17 дронів, повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

«У результаті протиповітряного бою у Хмельницькій, Харківській, Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській і Кіровоградській областях збито 24 повітряні цілі: сім крилатих ракет Х-101/Х-555; 17 ударних БпЛА типу Shahed-131/136», – повідомили українські військові.

Через масовану атаку Росії по території України Польща піднімала в небо винищувачі, повідомили в Оперативному командуванні ЗС Польщі у соцмережі Х.

  • Безпекова угода зі США і погрози трампістів

Безпекову угоду України і США Зеленський назвав історичною і найсильнішою. А в оточенні Дональда Трампа кажуть, що можуть розірвати її за лічені години, після того, як Трамп стане президентом.

Це можливо? І яке значення має ця угода зі США для України? Чи допоможе це зупинити війну?

  • У суботу розпочинається Саміт миру у Швейцарії: які очікування

15-16 червня у Швейцарії пройде Саміт миру. Одні покладають надії на нього, як на перший крок до завершення російсько-української війни, а інші критикують і ще до початку називають безрезультатним, або навіть таким, що нашкодить Україні у війні з Росією.
А що насправді?

Про це і не тільки дивіться у програмі Cвобода.Ранок:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG