Доступність посилання

ТОП новини

Новий наступ Росії: як ЗСУ зламати плани Путіна


У середині жовтня глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов заявив, що економіка Росії дозволить продовжувати їй війну щонайменше до 2025 року.

​Про це та інше йтиметься в ефірі Радіо Донбас Реалії. Дивіться наживо – о 16:30 на @Радіо Свобода:

«За кількістю техніки – до 2026 року максимум. Можливо, трохи швидше, тому що темпи відновлення техніки, які відбуваються зараз у них, не такі високі. Тобто ми виходимо з вами десь на 2025 рік. По людському ресурсу, очевидно, що їм вистачить надовго», – сказав Буданов в інтерв'ю «Українській правді».

Раніше Буданов анонсував захід ЗСУ до Криму влітку 2023 року, проте пізніше визнав, що Україна «вибилася із графіка».

Буквально за тиждень після заяви Буданова Росія розпочала масований штурм Авдіївки, а далі – всього сходу України. Кількість бойових зіткнень почала досягати майже сотні на день, а це вдвічі більше, ніж у середині жовтня.

Підписуйтесь на телеграм-канал Донбас Реалії – ексклюзивні фото, відео та лише важливі новини!

Втрати російської армії, за даними українського Генштабу, у пік штурмів Авдіївки досяг майже 1400 осіб, а також десятків одиниць бронетехніки та артсистем. Попри це, Росія продовжує атакувати місто і рухатися до оточення українського гарнізону. Кількість окупантів в Україні, за даними ГУР, також не зменшується завдяки прихованій мобілізації – і тримається на рівні понад 400 тисяч людей.

Як ЗСУ зруйнувати плани Росії вести війну щонайменше до 2025 року?

Чи допоможуть пожвавити український наступ літаки F-16 навесні наступного року?

І на які успіхи на фронті ЗСУ реально можуть розраховувати 2024-го?

XS
SM
MD
LG