Доступність посилання

ТОП новини

Через російський обстріл Селидового поранені троє людей – МВС


Постраждалих евакуювали до села Петрівка Покровсього району. Фото ілюстративне
Постраждалих евакуювали до села Петрівка Покровсього району. Фото ілюстративне

Через російський обстріл міста Селидове на Донеччині поранені троє людей.

Як повідомляє у телеграмі пресслужба МВС, співробітники поліції евакуювали постраждалих до села Петрівка Покровсього району та передали їх рятувальникам. Звідти поранених транспортували до селища Шевченко, де їх вже очікували медики.

Багато населених пунктів навколо Селидового окуповані російськими військами. Однак, як повідомив кореспондент Радіо Свобода 7 жовтня, інформація про те, що Селидове начебто перебуває у напівоточенні російської армії, не відповідає дійсності. Однак, за його даними, «шляхи сполучення як до Селидового, так і до Покровська, перебувають під вогнем FPV-дронів російської армії».

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG