Доступність посилання

ТОП новини

ОВА: біля Львова сталася масштабна ДТП – три людини загинули, ще 35 постраждали

Оновлено

За останніми даними, унаслідок ДТП двоє людей загинуло, 27 постраждало. Фото ілюстративне
За останніми даними, унаслідок ДТП двоє людей загинуло, 27 постраждало. Фото ілюстративне

Вранці, 11 жовтня, поблизу Львова сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса, вантажівки і кількох легковиків, повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Близько 06:30, на обʼїзній Львова, в районі села Чишки, на автодорозі М-06 Київ – Чоп сталася масова ДТП з потерпілими за участю автобуса міжнародних перевезень «Варшава – Одеса», вантажного автомобіля «Нова Пошта» та кількох легкових транспортних засобів», – йдеться у дописі.

Патрульні організували реверсний рух на цій ділянці дороги, зазначив Козицький.

За останніми даними, унаслідок ДТП троє людей загинуло, ще 35 мають травми різної тажкості.

«Серед постраждалих є шестеро дітей. На місце ДТП виїжджали 11 бригад медиків. Потерпілим надають всю необхідну допомогу. Обставини аварії зʼясовують правоохоронці», – зазначив голова ОВА.

За даними правоохоронців, за перші два місяці 2024 року в Україні трапилось 2 829 ДТП. Це на 6% менше, ніж за аналогічний період до початку повномасштабної війни. Кількість загиблих у ДТП також зменшилась на 13% у порівнянні до відповідного періоду 2021 року. Майже половина аварій в Україні стається через перевищення безпечної швидкості: 42%.

Форум

XS
SM
MD
LG