Доступність посилання

ТОП новини

На Миколаївщині через атаку РФ виникла пожежа на об’єкті критичної інфраструктури – ОВА


Залучені всі необхідні служби для ліквідації наслідків. Фото ілюстративне
Залучені всі необхідні служби для ліквідації наслідків. Фото ілюстративне

На Миколаївщині вночі внаслідок російської атаки виникла пожежа на об’єкті критичної інфраструктури у Баштанському районі, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За його словами, залучені всі необхідні служби для ліквідації наслідків, інформація про постраждалих уточнюється.

Кім повідомив, що у ніч на 30 вересня сили протиповітряної оборони на Миколаївщині знищили три безпілотники Shahed 131/136.

Вночі «Укрзалізниця» інформувала, що через обстріл у Миколаївській області перегін Долинська – Миколаїв закрито для руху поїздів з міркувань безпеки. Поїзд 121/122 Київ — Миколаїв курсував до станції Долинська, звідки був автобусний трансфер до Миколаєва.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG