Доступність посилання

ТОП новини

ОВА: внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу постраждало четверо чоловіків


Наслідки удару по Кривому Рогу 28 серпня 2024 року
Наслідки удару по Кривому Рогу 28 серпня 2024 року

У Кривому Розі внаслідок ракетного удару по управлінню Нацполіції станом на 10.20 відомо про трьох постраждалих, йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ. Згодом кількість постраждалих зросла до 4 людей.

«Під завалами ймовірно перебувають люди. Тривають аварійно-рятувальні роботи», – зазначили у відомстві.

Зранку 27 вересня російські військові вдарили по Кривому Рогу, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Згодом стало відомо, що ракета влучила по районному управлінню поліції.

Згодом голова ОВА Сергій Лисак повідомив, що внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу вже постраждало четверо чоловіків.

«Двоє з них госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Наразі невідома доля чотирьох людей. Пошуково-рятувальна операція триває», – зазначив він.

Спочатку повідомлялось про одного постраждалого, якого госпіталізували.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG