Доступність посилання

ТОП новини

«Хочуть захопити острови на Херсонщині». Армія РФ поновила штурми позицій ЗСУ?| Новини Приазов’я


ЗАВАНТАЖИТИ

Що означає активізація штурмів російської армії на херсонському напрямку? Чи є ознаки того, що окупанти можуть наступати на правобережну Херсонщину, і чи готові до цього Сили оборони України? Наскільки бойові дії на Донеччині можуть вплинути на фронт на Херсонщині?

Російська армія відновлює інтенсивність штурмів на південному напрямку. Про це днями повідомив речник оперативного угруповання військ «Таврія» Дмитро Лиховій. За його словами, після відносно невеликої паузи у цьому регіоні активність російських військових поступово зростає до попередніх показників. Також на цьому напрямку збільшується кількість обстрілів з боку окупантів. Речник зазначив, що найбільше атакувальні дії противника зосереджені в районі плацдармів на лівому березі Дніпра – так званих «островів», які розташовані північніше населеного пункту Кринки. У цьому регіоні Сили оборони України відбивали спроби армії РФ просунутися з напрямку Козачих Лагерів.

Генеральний штаб Збройних сил України 6 вересня повідомив, що за попередню добу на Придніпровському напрямку окупанти зазнали поразки, тричі атакуючи оборонні рубежі українських підрозділів. Найгарячішою відзначили ситуацію на Покровському і на Курахівському напрямках, що у Донецькій області.

Що означає активізація штурмів російської армії на херсонському напрямку? Чи є ознаки того, що окупанти можуть наступати на правобережну Херсонщину, і чи готові до цього Сили оборони України? Наскільки бойові дії на Донеччині можуть вплинути на фронт на Херсонщині? Ці та інші актуальні питання в проєкті «Новини Приазов’я» обговорює ведуча Юлія Щетина.

Форум

XS
SM
MD
LG