Доступність посилання

ТОП новини

Сили оборони знищили російський Су-34 на Курщині – Генштаб ЗСУ


За останніми даними українського Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила 366 літаків.
За останніми даними українського Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила 366 літаків.

Сили оборони України вночі на території Курської області РФ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34, повідомляє у телеграмі Генеральний штаб ЗСУ.

За повідомленням, його знищили силами і засобами зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗС України.

За останніми даними українського Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила 366 літаків. Москва про втрати своєї техніки не повідомляє.

13 серпня головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський розповів, що українські військові продовжують операцію на території Курської області РФ і за добу просунулися на окремих напрямках від одного до трьох кілометрів. За його словами, під контролем України – 74 населені пункти у Курській області РФ.

12 серпня виконувач обов’язків губернатора Курської області Росії Олексій Смирнов на нараді з президентом РФ Володимиром Путіним заявив, що під контролем Збройних сил України перебувають 28 населених пунктів регіону.

Українська армія, за даними російських ЗМІ, блогерів і представників влади, увійшла на територію Курської області Росії 6 серпня. Відтоді у регіоні тривають бої. Влада Курської, Брянської і Бєлгородської областей Росії запровадила режим контртерористичної операції на території регіонів.

У МЗС 13 серпня заявили, що Україна не зацікавлена в тому, щоб забирати територію в Курській області РФ, а хоче захистити життя українців і убезпечитись від російських ударів.

Форум

XS
SM
MD
LG