Доступність посилання

ТОП новини

«Деякі села – режимні обʼєкти». РФ запроваджує перепустки в окупації | Новини Приазов’я


ЗАВАНТАЖИТИ

Чому Росія запроваджує пропускний режим у прибережних населених пунктах на лівому березі Херсонщини? Чим це небезпечно для місцевих жителів? Якою є ситуація у селах, розташованих вздовж Дніпра на правобережній Херсонщині, чи залишаються там жити люди?

На окупованій частині Херсонщини запроваджують пропускний режим в межах 15-кілометрової зони від Дніпра. Про це днями повідомив так званий губернатор регіону Володимир Сальдо.

З 1 серпня такий режим почне діяти на території Каховської громади. А до 31 серпня його також введуть у Новокаховській, Олешківській, Великолепетиській, Верхньорогачицькій, Голопристанській і Горностаївській громадах.

Сальдо зазначив, що для отримання перепусток жителі прифронтових територій повинні заздалегідь звернутися до окупаційної адміністрації за місцем проживання із відповідною заявою. До заяви мають додавати копії таких документів, як паспорт із пропискою на території прифронтової зони, трудові договори, трудові книжки, а також документи, що підтверджують виробничу необхідність переміщення. Окупаційний чиновник також наголосив, що перепустка дійсна лише за наявності паспорта.

Чому Росія запроваджує пропускний режим у прибережних населених пунктах на лівому березі Херсонщини? Чим це небезпечно для місцевих жителів? Якою є ситуація у селах, розташованих вздовж Дніпра на правобережній Херсонщині, чи залишаються там жити люди? Ці та інші актуальні питання в проєкті «Новини Приазов’я» обговорює ведуча Юлія Щетина.

Форум

XS
SM
MD
LG