Доступність посилання

ТОП новини

«В Оріхові відчувають успіхи ЗСУ». Що буде на Запорізькому напрямку? | Новини Приазов’я


ЗАВАНТАЖИТИ

Чи просувають українські військові на Оріхівському напрямку? Як бойові дії у Запорізькій області впливають на життя у прифронтових громадах по обидва боки від лінії розмежування? Як можуть розвиватися події на Запорізькому напрямку надалі?

Українські військові просунулися на північ від села Дорожнянка, що на Оріхівському напрямку Запорізької області. Про це днями повідомили в американському Інституті вивчення війни. Дорожнянка розташована неподалік Гуляйполя. За даними аналітиків, українські сили просунулися у західній частині Запорізької області на тлі продовження російських наземних атак у цьому районі.

Бої тривали поблизу Роботиного, Малої Токмачки та Вербового. Також в Інституті вивчення війни повідомили, що на ділянці кордону Донецької та Запорізької області російська армія активізувала наступальні дії.

Генеральний штаб Збройних сил України 16 липня повідомив, що окупанти тричі безуспішно штурмували позиції українських військ на Оріхівському напрямку, в районі Малої Токмачки та Новоандріївки. Бойові зіткнення поблизу цих населених пунктів, а також Роботиного, відбуваються регулярно.

Чи просувають українські військові на Оріхівському напрямку? Як бойові дії у Запорізькій області впливають на життя у прифронтових громадах по обидва боки від лінії розмежування? Як можуть розвиватися події на Запорізькому напрямку надалі? Ці та інші актуальні питання в проєкті «Новини Приазов’я» обговорює ведуча Юлія Щетина.

Форум

XS
SM
MD
LG