Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок обстрілу шахти на Донеччині постраждало 6 гірників – Міненерго


Через обстріл силами РФ шахти на Донеччині 16 травня поранено шістьох гірників (фото ілюстративне)
Через обстріл силами РФ шахти на Донеччині 16 травня поранено шістьох гірників (фото ілюстративне)

Через обстріл силами РФ шахти на Донеччині 16 травня поранено шістьох гірників, йдеться у повідомленні Міністерства енергетики.

«Сьогодні зранку (16 травня – ред.) ворог завдав удару по території одного з державних вугледобувних підприємств на Донеччині. Поранено 6 шахтарів», – розповіли у Міненерго.

Також, за даними відомства, внаслідок російського обстрілу пошкоджено будівлю адміністративно-побутового комплексу підприємства. Усім пораненим надається необхідна медична допомога, запевнили у Міненерго.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні верифікували дані про загибель в Україні 10 810 цивільних людей, поранення 20 556 – від початку повномасштабного вторгнення РФ. В організації припускають, що кількість жертв серед цивільних осіб є набагато вищою.

Форум

XS
SM
MD
LG