Доступність посилання

ТОП новини

Окупаційна влада визнала атаку з повітря в Севастополі, у місті чули гучний вибух


Очільник окупаційної влади Севастополя Михайло Развожаєв
Очільник окупаційної влади Севастополя Михайло Развожаєв

Очільник окупаційної влади Севастополя Михайло Развожаєв заявив увечері 18 жовтня, що Чорноморський флот РФ «відбивав атаку повітряних цілей» у районі Сухарної балки, після чого повідомив про відбій повітряної тривоги у місті.

Як інформує проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії, Развожаєв також підтвердив інформацію про задимлення в районі Сахарної Головки.

«У районі Сахарної Головки – дим, рятувальники вже виїхали на місце. Інформація про пошкодження інфраструктури уточнюється», – написав Развожаєв у своєму телеграм-каналі.

Про наслідки повітряної атаки російський чиновник поки не повідомляв. Згідно з інтерактивною мапою військових обʼєктів, створеною журналістами Крим.Реалії, в районі селища Сахарна Головка розташовані щонайменше чотири склади зі зброєю армії РФ. Там зберігається, зокрема, і ракетне озброєння.

18 жовтня о 17:34 кореспондент Крим.Реалії повідомив про гучний вибух у Севастополі, після чого через дві хвилини запрацювали сирени повітряної тривоги. Російські та кримські телеграм-канали повідомили, що вибух стався в районі селища Сахарна Головка.

Форум

XS
SM
MD
LG