Доступність посилання

ТОП новини

Група росіян, які переодягнулися в українську форму, були знешкоджені - оновлена інформація від МО 


Раніше переміщення російських військових вантажівок було зафіксовано на півдні України
Раніше переміщення російських військових вантажівок було зафіксовано на півдні України

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що група російських окупантів захопила два автомобілі ЗСУ і переодяглися у форму українських військових. Невдовзі вони були знешкоджені.

За її словами, вони рухалися до центру Києва з північного напрямку, написала Маляр в фейсбуці і додала, що за ними слідувала колона російських військових вантажівок.

Заступниця міністра закликала українців вступати до лав збройних сил та лав територіальної оборони.

Сухопутні війська ЗС України уточнили, що диверсійно-розвідувальні групи збройних сил РФ використовували автомобільну техніку, захоплену у Національної гвардії України.

Зокрема, мовиться в повідомленні, вороги використовували два ББМ «Козак», три КРАЗИ та ГАЗ-66.

Нагадаємо, що з самого ранку повітряні Сили Збройних Сил України захищають небо над Києвом. Після 04:00 українська система протиповітряної оборони не дала долетіти до міста двом ракетам.

Інформація про бої на північ від Києва лунає на фоні заяв з різних джерел про плани Росії сконцентрувати сили на атаці на столицю України. В місті вночі і зранку п’ятниці було чутно вибухи, працювала ППО.

Сухопутні війська повідомляють зранку 25 лютого, що на підході до Чернігова українські військові відбили прорив російських військ.

В Україні введено воєнний стан після нового вторгнення Росії. О 5-й ранку 24 лютого президент Росії Володимир Путін заявив про початок спецоперації на Донбасі після звернення про військову допомогу з боку угруповань «ДНР»/«ЛНР», які він перед тим «визнав».

XS
SM
MD
LG