Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок обстрілу житлового будинку в Чугуєві загинула дитина – ДСНС


Повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому будинку надійшло о 8:23
Повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому будинку надійшло о 8:23

У Чугуєві, Харківська область, триває пожежа в багатоквартирному будинку внаслідок обстрілу, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому будинку надійшло о 8:23. На місце події виїхали три автоцистерни рятувальників, карета швидкої допомоги та автодрабина. На момент прибуття пожежників площа становила біля 100 квадратних метрів.

«Від вибуху загинув неповнолітній хлопчик. Є поранені. Рятувальники евакуювали з палаючого будинку 15 його мешканців. О 9:50 відбулась локалізація вогню, наразі триває її ліквідація», –повідомляє ДСНС.

Читайте також: Львівщина: влада повідомляє про три обстріли військових об’єктів не з повітря, жертв немає

Раніше кореспондент Радіо Свобода повідомив про загиблих вналідок обстрілу військової частини в Подольську. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про шістьох загиблих і сімох поранених у Подольську, 19 людей зникли безвісти. Ще одна людина загинула через обстріл у Маріуполі.

Президент України Володимир Зеленський оголосив про запровадження воєнного стану після нового вторгнення Росії. О 5-й ранку 24 лютого президент Росії Володимир Путін заявив про початок спецоперації на Донбасі після звернення про військову допомогу з боку угруповань «ДНР»/«ЛНР», які він перед тим «визнав».

Україна закрила повітряний простір для літаків цивільної авіації через «високі ризики».

У МВС України радять громадянам до оповіщення сирени перебувати вдома, але тримати готовою «тривожну валізу».

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що удосвіта 24 лютого зафіксували ракетні удари по центрах військового управління, аеродромах, військових складах у кількох містах України. Одночасно з цією заявою або незабаром після неї почали надходити повідомлення про вибухи у Краматорську, Бердянську, Харкові, Одесі, Києві.

XS
SM
MD
LG