Доступність посилання

ТОП новини

В Україні посеред зими поновився футбольний чемпіонат, «Динамо» зберігає лідерство


Артем Бєсєдін (у білій формі) через дискваліфікацію пропустив весь 2020 рік
Артем Бєсєдін (у білій формі) через дискваліфікацію пропустив весь 2020 рік

В Україні за несприятливих погодних умов поновилися змагання у футбольній прем’єр-лізі. Із запланованих на 13 лютого чотирьох поєдинків відбулися три – «Колос» із Ковалівки не впорався з наслідками рясних снігопадів, в селі на Київщині не підготували футбольне поле. Тому поєдинок «Колос» – «Шахтар» відбудеться 14 лютого в Києві.

У першому після двомісячної паузи матчі луганська «Зоря» в Запоріжжі здобула непросту перемогу над чернігівською «Десною» – 2:1. Дублем у цій грі відзначився Олександр Гладкий.

А в Києві «Динамо» перемогло донецький «Олімпік», хоча першим пропустило – 3:1. У цьому поєдинку форвард киян Артем Бєсєдін також відзначився двічі. Нападник, який повернувся після тривалої дискваліфікації, в обох випадках вдало зіграв на добиванні.

На власному полі зазнав поразки закарпатський «Минай», з результатом 2:1 господарів перемогли гравці ФК «Львів».

Після суботніх матчів «Динамо» зберегло лідерство, маючи 33 очки після 14 ігор. «Шахтар», який зіграє завтра, може впритул наблизитися до киян, у гірників зараз 29 очок після 13 матчів. «Зоря» після перемоги над «Десною» зрівнялася з чернігівською командою за очками (по 23), але луганчани мають гру в запасі.

XS
SM
MD
LG