Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр АТО: 4 із 8 членів екіпажу збитого Ан-26 уже врятовано, двоє в полоні


Уламки збитого українського літака Ан-26, 14 липня 2014
Уламки збитого українського літака Ан-26, 14 липня 2014

Четверо з восьми членів екіпажу збитого українського військового літака Ан-26 врятовано. Про це йдеться у повідомленні прес-центу АТО на їхній сторінці у Facebook.

«Четверо з восьми членів екіпажу літака Ан-26 врятовано й направлено у безпечний район за наслідками проведеної пошуково-рятувальної операції. Від учора відомо, що двоє військовослужбовців перебувають у полоні бойовиків. Наразі організовані та реалізовуються заходи, спрямовані на звільнення українських військовослужбовців з полону. Доля ще двох членів екіпажу невідома. Пошуково-рятувальна операція триває. Комісія, яка має встановити причини, що призвели до падіння літака Ан-26, завершує свою роботу. Про наслідки проведеного розслідування буде повідомлено додатково», – йдеться у повідомленні.

Раніше народний депутат від партії ВО «Свобода» Юрій Сиротюк повідомив, що врятовано 5 членів екіпажу збитого Ан-26.

14 липня у Луганській області бойовики збили український військово-транспортний літак Ан-26. У літаку були 7 членів екіпажу та одна людина, яка супроводжувала вантаж.

Сьогодні, 15 липня, прес-секретар АТО Владислав Селезньов повідомив, що двоє членів екіпажу збитого літака Ан-26 перебувають у полоні бойовиків.

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що СБУ має неспростовні докази того, що літак Ан-26 був уражений російськими збройними силами.

XS
SM
MD
LG