Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики ігнорують перемир’я, минулої доби сім разів обстрілювали блокпости – Міноборони


Протягом минулої доби незаконні збройні формування скоїли сім обстрілів блокпостів та позицій підрозділів Збройних сил України в районі населених пунктів Слов’янськ, Червонопартизанськ, Дмитрівка, Краматорськ. Про це йдеться в повідомленні Міноборони.

«Не дивлячись на оголошене перемир’я, бойовики ігнорують мирний план врегулювання ситуації на сході України, продовжуючи напади на сили АТО. Бойовиками проведений обстріл зі стрілецької зброї силовиків, дислокованих на аеродромі в Краматорську. Обстріл вівся з мінометів із південної частини передмістя Краматорська», – йдеться в повідомленні.

За даними Міноборони, українські військові відновили контроль над блокпостом №1 поблизу міста Слов’янськ.

«Обстріляний з мінометів опорний пункт сил АТО в районі села Дубровка Донецькій області. Під час обстрілу терористи випустили 7 мін у бік газорозподільної станції, яка знаходиться в даному районі», – йдеться в повідомленні.

У Міністерстві оборони повідомили, що втрат серед українських вояків немає.

Президент Петро Порошенко на підставі рішення Ради національної безпеки й оборони продовжив режим незастосування сили до 22:00 понеділка, 30 червня. У разі недотримання умов режиму незастосування сили, Україна залишає за собою право дострокового припинення цього режиму в зонах, де режим припинення вогню не буде виконуватися.

XS
SM
MD
LG