Доступність посилання

ТОП новини

Міліція: затримали одного з фігурантів справи про вбивство журналіста «Вестей»


Загиблий журналіст В’ячеслав Веремій
Загиблий журналіст В’ячеслав Веремій
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою одному з фігурантів справи про вбивство кореспондента газети «Вести» В’ячеслава Веремія, повідомляє МВС України.

Як йдеться в повідомленні на сайті Міністерства внутрішніх справ, одного з учасників угруповання, причетного до вбивства кореспондента затримали працівники Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС.

«Затриманим виявився 40-річний уродженець Донецької області, який останні 11 років живе в Києві. На життя чоловік заробляв, керуючи групою спортсменів, які за гроші надавали охоронні послуги», – йдеться в повідомленні.

У відомстві наголосили, що наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до вбивства.

19 лютого вночі в Києві вбили журналіста газети «Вести». Як повідомив сайт видання, Веремій разом із колегою на автомобілі повертався після роботи на Майдані, де виконував редакційне завдання. На розі вулиць Володимирської і Великої Житомирської в Києві на таксі, в якому вони їхали, напали невідомі особи з бейсбольними битками і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках. Журналіст помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення в живіт.
XS
SM
MD
LG