Доступність посилання

ТОП новини

СЕС зупинила експлуатацію 14 закладів оздоровлення дітей


Державна санітарно-епідеміологічна служба Міністерства охорони здоров’я України через порушення санітарного законодавства зупинила на деякий час експлуатацію 14 закладів оздоровлення та відпочинку дітей. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Головні державні санітарні лікарі територій зупинили експлуатацію оздоровчих таборів «Альбатрос», «Ласпі», «Нахімовець», «Горний», «Прибой», наметового містечка «Вавілов сад» у Севастополі, літнього оздоровчого табору «Чайка» у Житомирській області, 4 літніх оздоровчих таборів у Дніпропетровській області, бази відпочинку «Каскад» в Одеській області. Крім того, заборонене купання дітей в заміському оздоровчому таборі «Космос» в Сумській області.

Згідно з повідомленням прес-служби, Державна санітарно-епідеміологічна служба з 14 по 16 липня перевірила 610 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, у 162 із них виявлені порушення санітарного законодавства.

За виявлені порушення санітарного законодавства до адміністративної відповідальності вже притягнули 176 посадових осіб закладів оздоровлення та відпочинку. Від роботи відсторонили 62 працівника, які не пройшли профілактичний медичний огляд.
XS
SM
MD
LG