Доступність посилання

ТОП новини

Чому МВФ готовий завалити Україну грішми? (Огляд преси)


МВФ видав Україні черговий кредит розміром 2,8 мільярда доларів. Хоча цей транш відбувся з квартальною затримкою, глава Місії Міжнародного валютного Фонду пообіцяла, що третій транш Київ отримає на місяць раніше запланованого.

Крім того, в МВФ заявили про низку позитивних зрушень в українській економіці: корекцію обмінного курсу, зменшення дефіциту бюджету, зниження інфляції.

Чому МВФ кредитує Україну? Чи варто нині Києву очікувати припливу іноземних інвестицій? Про це та більше читайте в свіжому номері журналу «Главред» у статті «МВФ готовий завалити Україну грішми».

Німецька міліція показала, що закон перемагає вседозволеність, до якої звикли українські чиновники, пише тижневик «Кореспондент». Автор висвітлює інцидент в аеропорту Франкфурта з міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком, якого через скандал зняли з рейсу. Подробиці інциденту розповіла спеціальний кореспондент видання в Німеччині. Читайте статтю «Німецька слава звалилась на головного міліціонера України в буквальному розумінні».

Чутки про те, що радари «Візир», якими користуються працівники ДАІ при контролі швидкості руху, фіксують порушення не тих автомобілів, що перевищують швидкість, останнім часом активно мусуються. Водії заперечують штрафи за порушення, зафіксовані «Візиром», у суді, а чиновники переконують нас у непогрішності цього апарата.

Щоб переконатися, чи здатний «Візир» помилятися, журналісти «Автоцентра» провели дорожні випробування. Їхні результати – у свіжому випуску тижневика у статті «Коли помиляється «Візир».

Якщо у вашій машині встановлена магнітола, а на сидінні лежить барсетка або мобільний телефон – бережіться! Ви можете стати жертвою вандалів. На які тільки хитрощі не йдуть автозлодії, щоб приспати пильність водія – відволікають, запитуючи дорогу, проколюють колесо й т.п.

У рубриці «Автошкола» свіжого номера журналу «Автоцентр» ви знайдете вісім вірних способів, як захистити свій автомобіль від автозлодіїв. Стаття називається «А красти нема чого».
  • Зображення 16x9

    Ярина Матвійчук

    Приєдналася до команди «Голосу Америки» у 2014 році. Перед тим працювала в американському журналі National Geographic та на Радіо Свобода ведучою та редактором програми «Ранкова Свобода». У Києві волонтерила на «Радіо Марія» та в кіностудії Cinema House Group, у Гавані доглядала за хворими українськими дітьми в рамках проєкту «Україна – Куба». Розповідає, що любить книжки і поважає добре почуття гумору. Рецептом свого життя називає «Похвалу глупоті» Е. Роттердамського. Мріє покататися на всіх видах транспорту та спробувати їжу різних народів світу.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG