Пекельні бої за Донбас: Селидове може впасти?

  • Російська армія почала штурм Селидового, що на Покровському напрямку. На думку військових експертів, найближчим часом ЗСУ можуть вийти із міста. Втрата Селидового загрожує можливістю для російської армії розвивати наступ на південь від Покровська та обходити його. Про ситуацію на Покровському напрямку говоримо із військовими.
  • Поруч з цим українська розвідка заявляє, що перші підрозділи військ КНДР начебто прибули до зони бойових дій, вони в Курській області. Раніше голова Пентагону Ллойд Остін уперше офіційно підтвердив, що північнокорейські військові прибули в РФ. Як північнокорейські солдати можуть вплинути на хід війни і як на це мають відреагувати союзники України?
  • Президент Володимир Зеленський відхилив візит генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь в саміті БРІКС, що проходить у російській Казані, повідомляє Agence France Presse. Як це може вплинути на майбутнє України в ООН та про що свідчить візит генсекретаря організації до Путіна, якого за рішенням МКС мали б арештувати?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода: