Рятувальники шукають вцілілих після російського ракетного удару на сході України

Місцеві жителі фотографують наслідки ракетного удару по житловому будинку в місті Селидове на сході України. Місцева влада повідомила, що в результаті російської атаки загинули щонайменше двоє людей, у тому числі 85-річна жінка. 15 листопада 2023 року

За словами місцевого чиновника, 82-річна жінка і 56-річний чоловік були поранені в результаті обстрілу, ще одна 50-річна жінка була госпіталізована після поранення, отриманого під час влучення російської ракети в іншій частині Селидового.

Коли рятувальники шукали тих, хто вижив, місцеві чиновники повідомили, що чотири людини можуть перебувати під завалами.

Жінка з дитиною дивляться на пошкоджений житловий будинок.

У повідомленні, розміщеному в телеграмі, Офіс генерального прокурора України заявив, що російські війська застосували зенітно-ракетний комплекс С-300, випустивши чотири ракети по місту, які влучили в чотириповерховий житловий будинок.

Величезний кратер утворився після падіння однієї з імовірних ракет С-300. Під час атаки були пошкоджені шість багатоквартирних і 20 приватних будинків.


 

Очевидці на місці атаки.

Україна 15 листопада оголосила загальнонаціональну повітряну тривогу другий день поспіль. Військово-повітряні сили країни попередили про загрозу авіаударів, коли були виявлені військові літаки МіГ-31К, які злетіли з території Росії.

Поки рятувальники розбирали завали, вони застерігали мешканців від наближення до пошкоджених будівель.

Мешканці спостерігають за роботою рятувальників на місці події.

Місцевий житель виймає бите скло з вікна своєї квартири, яке було пошкоджене під час атаки.

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Рятувальники розбирають завали у пошуках тих, хто вижив після російського ракетного удару по місту Селидове на сході України, в результаті якого загинули щонайменше двоє людей.