Америка та світ протестують через смерть Джорджа Флойда – фотогалерея

Під час акції протесту поліцейські наказали людям вийти з автомобіля та лягти на землю. Міннеаполіс, штат Міннесота. 31 травня 2020 року (Фото AP/John Minchillo)

Хода демонстрантів рухається по автомагістралі в Міннеаполісі, штат Міннесота. 31 травня 2020 року (Фото AP/Julio Cortez)
 

Знак «Я люблю вас» від учасниці акції для усіх протестувальників, які беруть участь у протесті після комендантської години. Міннеаполіс, штат Міннесота. 31 травня 2020 року (Фото AP/Julio Cortez)

Люди мовчки стоять біля муралу із зображенням Джорджа Флойда неподалік того місця, де він загинув. Міннеаполіс, штат Міннесота. 31травня 2020 року (Фото AP/Bebeto Matthews)

Поліцейські наступають на протестувальників, які підпалили три автівки неподалік Білого дому. Вашингтон, округ Колумбія. 31 травня 2020 року (Фото EPA-EFE/SHAWN THEW)

Протестувальники перед Білим домом у Вашингтоні. 31 травня 2020 року (Фото REUTERS/Jonathan Ernst TPX)

Поліцейські розганяють учасників протестів. Вашингтон. 31 травня 2020 року (Фото REUTERS/Jim Bourg)

Демонстранти розвели багаття біля Білого дому, залишивсь на ніч, на знак протесту проти жорстоких дій поліції. Приводом для протестів стала смерть афроамериканця Джорджа  Флойда. Вашингтон, США. 31 травня 2020 року (Фото AP/Alex Brandon)

Хлопчик тримає саморобний плакат із написом «Справедливість», ненароком перевернувши його догори дригом. Він виглядає у вікно автомобіля, який проїжджає поміж протестувальниками у місті Річмонд. Протестна хода триває третю добу. Річмонд, штат Вірджинія. 31 травня 2020 року (Фото AP/Steve Helber)

Люди вистрибують із магазину товарів для курців через розбиту вітрину. Незважаючи на епідемію коронавірусу по усьому місту проходять акції протесту через смерть Джорджа Флойда. Нью-Йорк. 31 травня 2020 року (Фото AP/Wong Maye-E)

Поліцейські в Нью-Йорку затримують учасника акції протесту. Неділя 31 травня стала для Нью-Йорка четвертим днем протестів проти жорстокості поліції. У той день на протестну ходу містом вийшли тисячі людей. Протестувальники та представники поліції намагалися зберігати спокій після заворушень останніх днів, коли горіли поліцейські автівки та були заарештовані сотні людей. Нью-Йорк. 31 травня 2020 року (AP Photo / Seth Wenig)

Білий та чорношкірий чоловіки міцно тримаються за руки, демонструючи єдність представників різних рас у протидії насиллю з боку поліції. Позаду них полція охороняє старий капітолій штату Північна Кароліна в місті Ралі. Це другий день протестів у цьому місті. 1 червня 2020 року (Фото AP/Allen G. Breed)

Поліцейські затримують учасників акції протесту проти свавілля поліції, приводом до якої стала загибель у Міннеаполісі афроамериканця Джорджа Флойда під час затримання його поліцією. Бруклін, Нью-Йорк. 30 травня 2020 року (Фото REUTERS/Jeenah Moon)

Нацгвардійці США у захисному спорядженні – обличчям до обличчя із протестувальниками в парку Лафайєтт у Вашингтоні. Національна гвардія намагається тримати демонстрантів подалі від Білого дому. США. 30 травня 2020 року (Фото REUTERS/Tom Brenner)

Прихильники руху «Black Lives Matter» у Берліні тримають плакати та транспаранти, засуджуючи жорстокі дії поліції, внаслідок яких 25 травня помер афроамериканець Джордж Флойд. Акція на підтримку протестів у США проти сввілля поліції перед американським посольством у Берліні, Німеччина. 31 травня 2020 року (Фото EPA-EFE/MICHELE TANTUSSI)

Акція на підтримку протестів у США проти жорстокості поліції, що призвела до смерті афроамериканця Джорджа Флойда. Люди стоять біля американського посольства у Берліні, Німеччина. 31 травня 2020 року (Фото EPA-EFE/MICHELE TANTUSSI)

Хода прихильників руху «Black Lives Matter» на знак протесту проти жорстокості поліції у США та в пам'ять про Джорджа Флойда. Лондон, Велика Британія. 31 травня 2020 року (Фото EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA)

Прихильники руху Black Lives Matter під посольством США в Лондоні висловлюють підтримку протестувальникам, які по усій Америці виходять на акції проти свавілля та жорстокості поліції. Лондон, Велика Британія. 31 травня 2020 року (Фото EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA)