ЗСУ можуть втратити території на Курщині. Там вже солдати КНДР?

Курська операція триває вже понад два місяці

Курська операція забезпечує стратегічну мету і повертає війну на території, звідки вона прийшла. Так буквально вчора ввечері про цілі операції відгукувався президент України Володимир Зеленський. У той час як офіцер британської розвідки у відставці каже, що «Курська операція була помилкою».

Вона триває вже понад два місяці. Утримувати території військовим ЗСУ важче, ніж на початку.

Армія РФ відбивається. Експерти вже говорять про паритет на Курщині. А тут ще й військові Північної Кореї можуть підсилити армію РФ. Чи вони вже там?

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» на @Радіо Свобода:

6 серпня Україна розпочала раптовий наступ у Курській області Росії. ЗСУ заявляють про контроль над десятками населених пунктів, серед них – райцентр Суджа. Російська влада у Курській області РФ оголосила режим надзвичайної ситуації федерального масштабу.

У МЗС заявили, що Україна не зацікавлена в тому, щоб забирати територію в Курській області РФ, а хоче захистити життя українців і убезпечитись від російських ударів.

За даними головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, ЗСУ станом на 20 серпня контролювали понад 1260 квадратних кілометрів території і 93 населені пункти у Курській області Росії. Після того повідомлялось, що частину з них російська армія повернула.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ЗМІ: у Південній Кореї обговорюють ймовірність направлення до України «спостережної місії»
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: США вважають небезпечним кроком направлення військ КНДР на війну проти України
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Путін прорахувався на всіх рівнях». Президент ПА НАТО про Україну в альянсі, солдатів з Північної Кореї та ядерну зброю