Жителі Дніпра створили фігуру, що символічно зображувала Конституцію України

У флешмобі взяло участь 100 добровольців, кажуть організатори

У Дніпрі у середу провели флешмоб до Дня Конституції, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. На площі між облдержадміністрацією та облрадою сотня дніпрян вишикувались у фігуру, що зображувала обкладинку основного закону України.

У руках вони тримали сині та жовті «полотна», повітряні кульки та напис «Конституція України». Упродовж акції лунали українські пісні, учасники випустили в небо сині та жовті кульки.

Учасники акції створили полотно, яке зображувало обкладинку Конституції України

Як зазначила співорганізатор акції, представниця громадської організації «Майдан Січеслав-Дніпро» Вероніка Комісар, учасників запрошували до флешмобу за допомогою соцмереж та смс-повідомлень.

«Сюди прийшли не за рознарядкою, а тільки ті, хто щиро підтримав нашу ініціативу. У акції взяли участь рівно 100 людей, вони повинні були символізувати основний закон України», – зауважила Вероніка Комісар.

Учасники акції також випускали у небо сині і жовті кульки

​У середу з нагоди Дня Конституції України в Дніпрі також відбулись урочистості біля пам'ятника Тарасові Шевченку: представники влади й громадськості поклали квіти та взяли участь у концертній програмі.