Співак Іван Дорн повідомив про скасування концерту в Одесі через «погрози» і «провокації»

Так активісти протестували проти концерту Світлани Лободи в Одесі 28 травня 2017 року

Співак Іван Дорн слідом за виконавицею Світланою Лободою повідомив про скасування свого концерту в Одесі, через, як він висловився, «погрози» і «плановані провокації». Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Дорна у Facebook.

«Мені щиро шкода, що не з найсвітлішими новинами: численні відкриті погрози про підготовку провокацій змушують нашу команду скасувати концерт 9 червня в одеському клубі Ibiza», – написав Дорн.

За його словами, він не хоче наражати прихильників на небезпеку і допустити «відпрацювання спецефектів зы сльозогінним газом».

Факт скасування концерту Дорна на початку червня в Одесі підтвердив також радник начальника управління Нацполіції Одещини Руслан Форостяк.

28 травня в Одесі був скасований концерт співачки Світлани Лободи – як повідомили в команді виконавиці – з міркувань безпеки.

Напередодні планованого концерту активісти проукраїнських організацій Одеси зібралися перед нічним клубом Ibiza в одеській Аркадії, висловлюючи обурення, що співачка проводить концерти в Росії, яка веде війну проти України. Під час акції надійшло повідомлення про «замінування» клубу, яке в результаті не підтвердилось. Також мітингувальники застосовували піротехніку. При догляді особистих речей активістів сталося кілька сутичок з правоохоронцями, було використано сльозогінний газ.

Your browser doesn’t support HTML5

Протести й сутички біля клубу: в Одесі не відбувся концерт Лободи (відео)

Обурені гастролями деяких українських артистів в Росії активісти попередили, що «долю» Світлани Лободи в Одесі може повторити співак Іван Дорн через його плани виступити з концертом у місті 9 червня.

НА ЦЮ Ж ТЕМУ:

У команді співачки Лободи пояснили, що концерт в Одесі скасували з міркувань безпеки

Протести й сутички біля клубу: в Одесі не відбувся концерт Лободи (відео)​