Головний архітектор Рівного після нападу невідомих перебуває у тяжкому стані

©Shutterstock

Начальник управління архітектури й містобудування Рівного Сергій Семенець перебуває у тяжкому стані після нападу на нього невідомих минулої ночі. Як передає кореспондент Радіо Свобода, чоловіка знайшли непритомним біля власного автомобіля недалеко від дому в селі Зоря Рівненського району.

За даними поліції, невідомі вдарили Семенця важким предметом по голові.

У непритомному стані його доставили до нейрохірургічного відділення Рівненської міської лікарні, де сьогодні прооперували. Лікарі оцінюють його стан як тяжкий.

У Рівненському міськвиконкомі в коментарі Радіо Свобода висловили припущення, що напад на головного архітектора міста може бути пов'язаний з його професійною діяльністю.

Кілька попередників Сергія Семенця були звільнені з посад через підозру в отриманні хабара. Місто упродовж кількох років не мало головного архітектора і за цей час розпочалася безконтрольна забудова центральної частини Рівного.

За фактом побиття Семенця правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею про умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень. За фактом триває розслідування.