Радикальна партія згорнула «тарифний майдан» під Кабміном

Олег Ляшко

Радикальна партія Олега Ляшка ухвалила рішення достроково згорнути наметове містечко «тарифного майдану» під Кабінетом міністрів України, пояснюючи це питаннями безпеки.

За словами Ляшка, попри «важливі результати», яких вдалося досягти «тарифному майдану», акцію вирішили згорнути через значне загострення безпекової і зовнішньо-політичної ситуації в Україні і світі, й різку військову ескалацію на східному фронті.

«Відновилися періодичні бойові дії на Донбасі, зросла кількість жертв серед українських військових. Скориставшись тим, що міжнародну увагу в світі нині відтягнула війна з «Ісламською державою» у Сирії, криза біженців у Європі та терористичні акти в Парижі, Путін вирішив, що це розв’язує йому руки в Україні», – написав Ляшко.

(Відео Espreso.TV)

«Радикальна партія ухвалила важке, але відповідальне рішення достроково згорнути наметове містечко «тарифного майдану» на час ескалації ситуації на фронті і загрози терористичних актів і перейти до іншої форми протесту. Від сьогодні по всій країні стартує збір підписів проти здирницьких тарифів», – написав на своїй сторінці у Facebook Олег Ляшко.

За його словами, Радикальна партія продовжує вимагати від влади знизити тарифи, збільшити норму споживання газу для населення під час опалювального сезону з 200 до 400 кубометрів, ліквідувати «корумпований» «Нафтогаз України» і «неконституційно» створену Національну комісію з регулювання енергетики і комунальних послуг.

Ляшко оголосив про початок акції «Тарифний майдан» 20 жовтня.