Порошенко став на коліно, приймаючи бойовий прапор у Чугуєві

Президент України Петро Порошенко приймає бойовий прапор, Чугуїв, Харківська область, 22 серпня 2015 року

Президент України Петро Порошенко став на коліно, приймаючи в Чугуєві прапор 81-ї окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ.

Синьо-жовтий стяг голові держави вручив молодший сержант Павло Деревицький. З цим прапором бійці 81-ї бригади брали участь у бойових діях на Донбасі.

«Я дуже ціную цей подарунок – Прапор бойової 81-ї бригади. Він був у Донецькому аеропорту, Авдіївці, Пісках, Водяному. 81-ша бригада демонструє разом з іншими десантними підрозділами, зокрема 75-м та 25-м, найкращі якості воїнів-десантників», – заявив Петро Порошенко.

Планується, що цей символ у День Державного Прапора, 23 серпня, буде представлений на виставці прапорів-реліквій на Софіївській площі у Києві, інформує сайт президента.

Президент України Петро Порошенко 22 серпня перебуває з робочою поїздкою в Харківській області. На військовому аеродромі у Чугуєві відбулися урочистості «з нагоди вручення особовому складу Збройних сил України та іншим військовим формуванням озброєння та військової техніки, яка виготовлена або відновлена підприємствами оборонно-промислового комплексу», повідомило Міністерства оборони України.