Зеленський заявив, що у ЗМІ забагато інформації про ескалацію з боку Росії

За словами Володимира Зеленського, «найкращим другом для ворогів є паніка»

Президент Володимир Зеленський заявив, що влада розуміє нинішні безпекові ризики для України, але вважає перенасиченим інформаційний простір даними щодо вторгнення Росії.

«Я вважаю, що зараз в інформаційному просторі надто багато інформації щодо глибокої, повномасштабної війни з боку Російської Федерації. Навіть уже називають відповідні дати... Ми розуміємо всі ризики, розуміємо, що ці ризики є», – сказав Зеленський журналістам на Херсонщині.

Зеленський додав: якщо у когось є «додаткова інформація щодо 100-відсоткового вторгнення, давайте нам цю інформацію».

За його словами, «найкращим другом для ворогів є паніка в нашій країні».

Володимир Зеленський у суботу в Херсонській області спостерігав за спеціальними навчаннями підрозділів МВС на кордоні з окупованим Кримом.

Раніше сьогодні в МЗС України попросили громадян «зберігати спокій», запевнивши, що українська дипломатія та армія докладають максимум зусиль, аби Україна залишалась стійкою та готовою до різних сценаріїв розвитку подій».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Путін проведе переговори з Байденом і Макроном після заяв США про можливість нападу на Україну «будь-якого дня»

Росія зосередила понад 100 тисяч військовослужбовців біля кордонів України, викликавши побоювання, що Москва планує вторгнення. Кремль наполягає, що не має таких намірів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Агресор не зможе взяти ні Одесу, ні Харків – Резніков