Удар РФ по центру Запоріжжя: число постраждалих зросло

Раніше було відомо про трьох постраждалих. Фото ілюстративне

Число постраждалих внаслідок російського удару по центру Запоріжжя зросло до чотирьох людей, повідомив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров.

«Кількість постраждалих зросла до 4 осіб – троє жінок і один чоловік. Всім надається невідкладна допомога медиків», – написав він у телеграмі.

Раніше було відомо про трьох постраждалих.

Ввечері 19 жовтня російські війська завдали два удари по центру Запоріжжю. Перед цим Повітряні сили ЗСУ попереджали про пуск КАБів тактичною авіацією в напрямку Запоріжжя.

Читайте також: В Україні у вересні внаслідок атак РФ загинули щонайменше 208 цивільних – ООН

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.