Військові РФ у день народження Путіна пообіцяли йому «повну перемогу над нацистським режимом»

Очільник РФ Володимир Путін (ліворуч) нагороджує орденом Пошани керівницю телемережі RT Маргариту Симоньян, архівне фото, 2022 рік

Російські військові, які перебувають на війні проти України, пообіцяли лідерові РФ Володимиру Путіну в його день народження, що виконають будь-які його накази. Про це зранку 7 жовтня повідомляють офіційні російські ЗМІ та інформагенції.

«Ми готові виконати будь-які ваші накази, і всі ваші завдання, і нашу місію до повної перемоги над нацистським режимом. Ми вас не підведемо», – цитує агенція ТАСС звернення військових із 1096-го зенітного ракетного полку.

«Завдяки вам російський прапор, герб і традиції ще багато століть об'єднуватимуть наші народи, і під цією егідою ми процвітатимемо», – стверджують у 15-й окремій мотострілецькій Олександрійській бригаді Збройних сил РФ.

«Ми тут зіткнулися зі злом, боремося зі злом. Зло буде переможене з божою допомогою і за допомогою наших військовослужбовців! Ворог буде розбитий, перемога буде за нами!» – пишуть Путіну з 6-го гвардійського танкового полку.

Російському лідерові Володимиру Путіну 7 жовтня виповнюється 72 роки. При владі в Росії шляхом законодавчих маніпуляцій він перебуває уже майже чверть століття – хоча на початку його каденції російська конституція обмежувала термін виконання повноважень президента РФ двома термінами на посаді.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: РФ: Путін підтримав запровадження «патріотичного уроку» в дитячому садку