У Києві невідомий вбив людину на заправці, підозрюваного затримали – поліція

Наразі мотиви дій затриманого встановлюються

У Святошинському районі Києва сьогодні вранці на автозаправній станції невідомий стріляв у чоловіка, підозрюваного затримали, повідомляє у телеграмі пресслужба Національної поліції.

За даними поліції, до автомобіля чоловіка підійшов невідомий та здійснив постріл, від вогнепального поранення водій загинув на місці події, а зловмисник втік.

У результаті проведених першочергових заходів спецпризначенці поліції Києва розшукали та затримали підозрюваного – місцевого жителя 1983 року народження.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури Києва розпочато досудове розслідування за фактом навмисного вбивства 65-річного чоловіка поблизу заправної станції на Кільцевій дорозі. (ч.1 ст. 115 КК України).

В Офісі генпрокурора додають, що вбивство сталося близько 7:00 – чоловік підходив до свого автомобіля марки «Хонда Акорд», в цей час до його машини підійшов незнайомець зі зброєю в руках. Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав.

Наразі мотиви дій затриманого встановлюються, додають в ОГП.