Трамп прогнозує «крах ринку» в разі його імпічменту

Дональд Трамп назвав своє президентство економічно успішним для країни

Президент США Дональд Трамп заявляє, що «ринок обвалиться», якщо йому оголосять імпічмент.

В інтерв’ю телеканалові Fox News, яке транслювалося 23 серпня, американський лідер сказав, що не розуміє, як можна оголосити імпічмент тому, хто «відмінно попрацював» на президентській посаді.

Трамп спрогнозував падіння американської економіки в разі, якщо він не буде переобраний. Трамп назвав своє президентство економічно успішним для країни. Він припустив, що Америка зазнала б «негативного зростання», якби на виборах 2016 року перемогла його суперниця Гілларі Клінтон.

У своєму виступі президент США поскаржився на погані закони в сфері імміграції й розповів про те, що на американо-мексиканському кордоні вже зводиться стіна, покликана зупинити потік нелегальних мігрантів. Проект її будівництва був частиною передвиборчих обіцянок Трампа. За його даними, влада вже витратила на неї 3,2 мільярда доларів і запросила в Конгресу ще п’ять мільярдів доларів.

Your browser doesn’t support HTML5

Впливовість та шалені гроші. «Тіньовий уряд» Манафорта в Україні (відео)

Коментарі президента США прозвучали на тлі новин про те, що колишній голова передвиборного штабу Трампа Пол Манафорт визнаний винним по восьми з 18 пунктів звинувачення у фінансових злочинах, а екс-юрист президента США Майкл Коен пішов на угоду зі слідством і погодився визнати себе винним у фінансових порушеннях під час виборчої кампанії 2016 року та за іншими кримінальними звинуваченнями. На цій підставі деякі провідні американські ЗМІ підняли питання про ймовірний імпічмент Трампу.