Наступного тижня Сирський працюватиме з партнерами щодо деталей плану перемоги – Зеленський

Йдеться про військові пункти плану та стратегічні безпекові. Фото ілюстративне

Президент України Володимир Зеленський заявив, що головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та інші військові працюватимуть з партнерами щодо деталей плану перемоги.

«Головком разом з іншими військовими, із представниками Міністерства оборони наступного тижня працюватиме з нашими партнерами щодо деталей Плану перемоги – військових пунктів Плану та стратегічних безпекових», – розповів він у своєму відеозверненні.

Зеленський також повідомив, що відправив до Вашингтона начальника Генштабу Анатолія Баргилевича та віцепремʼєр-міністра Ольгу Стефанішину.

Раніше український президент повідомляв, що під час 25-ї зустрічі у форматі «Рамштайн» (12 жовтня) Україна надасть план перемоги усім партнерам.

Читайте також: Зеленський у США представить «План перемоги України». Що відомо про цей план?

Президент України Володимир Зеленський під час свого недавнього візиту до США обговорив план перемоги з президентом США Джо Байденом та кандидатами в президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Після завершення візиту Зеленський заявив, що у США отримав «повну підтримку стратегії наближення миру – миру завдяки силі».

В Офісі президента заявили, що план перемоги України буде представлено українцям, але частково.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Джо Байден покличе Україну до НАТО наприкінці каденції? Прогнози західних дипломатів і аналітиків